Top 10 cosmetice preferate în 2015

Top 10 cosmetice preferate în 2015

Anul acesta, la fel ca și celălalt de altfel, nu mi-am făcut nici un plan cu ceea ce doresc să schimb, să realizez, să obțin etc etc; deviza mea din ultima vreme este să fac ceea ce pot cu ceea ce am acolo unde sunt.

Nici nu mai știu unde am văzut prima dată acest citat și am uitat cine este autorul, totuși aceste câteva cuvinte m-au ajutat enorm de când le-am citit pentru prima dată; îmi dau imboldul de a fi mai relaxată în ceea ce privește obiectivele și dorințele mele, indiferent de natura acestora.

Vă doresc și vouă ca în acest an să luați totul pas cu pas și să savurați ceea ce faceți la fiecare moment, fără să vă stresați cu incertitudini.

În altă ordine de idei, hai să vă arăt produsele mele preferate din 2015; mi-a fost cam greu să aleg, dar totuși voiam să mă rezum doar la 10:

 1. Clinique Take the Day Off (27€/ 125ml) – este un produs absolut fantastic. Chiar nu mă așteptam să îmi placă atât de mult. Textura seamănă mult cu cea a uleiului de cocos; demachiază și curăță tenul impecabil fără să îl încarce, iar rămășițele se îndepărtează doar cu apă în câteva secunde; eu îl folosesc și atunci când îmi fac masaj la față fiindcă este extrem de blând și confortabil. Am să vă povestesc mai multe curând într-un articol.
 2.  
  Clinique Take the Day Off

 3. Aesop Fabulous Face Oil (48€/ 125ml) – e cu adevărat fabulos. Hidratează, netezește, estompează liniile fine și face pielea strălucioare (la modul pozitiv). Articol separat și pentru acest produs, în curând!
 4.  
  aesop-fabulous-face-oil

 5. Verso Night Cream (110€/ 50ml) – este printre cele mai eficiente creme pe care le-am folosit până acum. Retinolul 8 face minuni pentru tenul meu. Am să vă povestesc despre acest brand suedez în viitorul apropiat.
 6.  
  Verso Night Cream

 7. Chanel CC Cream Complete Correction SPF 50 (66€/ 30ml) – reprezintă fuziunea dintre un produs de îngrijire și unul de machiaj: hidratează, protejează, netezește, estompează porii, ascunde imperfecțiunile!
 8.  
  Chanel CC Cream Complete Correction SPF 50

 9. Tromborg Lip Cure (20€/15ml) – cel mai bun tratament pentru buze EVER!
 10.  
  Tromborg Lip Cure

 11. Chanel Illusion D’Ombre 857 Rouge Noir (31€/ 4gr) – am să vă arăt într-un video cât de minunată este această nuanță. Colecția de iarnă 2015 Chanel este cea mai faină din tot ce am văzut de câțiva ani buni, toate produsele sunt excelente!
 12.  
  Chanel Illusion D'Ombre 857 Rouge Noir

 13. Chanel Vitalumière Loose Powder Foundation SPF 15 (65€/ 10gr) – un hibrid între pudra liberă și fondul de ten. Este produsul meu de cult! Acuși vine și articolul!!
 14.  
  Chanel Vitalumière Loose Powder Foundation SPF 15

 15. Guerlain Nuit Merveilleuse (21€/ 10ml) – oja care m-a surprins cel mai pozitiv. Este minunată începând de la culoare, la formula ‘sănătoasă’, la pensula perfectă și până la rezistența de aproximativ 7 zile.
 16.  
  Guerlain Nuit Merveilleuse

 17. &other Stories Punk Bouquet Body Scrub (9€/ 250ml) și &other Stories Punk Bouquet Soufflé (12€/ 250ml) – 2 produse ieftine și impecabile!
 18.  
  &other Stories Punk Bouquet Body Scrub

 19. Make-up Designory Duster Brush (€20) – pensula mea preferată! Mă ajută la conturarea obrajilor (veșnica mea problemă) și la iluminarea pomeților! În plus, are o formă super faină!
 20.  
  Make-up Designory Duster Brush

 
Ați încercat câte ceva din produsele enumerate? Care ar fi produsul la care ați dori un review cât mai curând?

8
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Adina//SeptembrieJoi  ianuarie 8, 2016

  Nu am incercat nimic, dar toate mi se par de pus pe wishlist. De unde cumperi Aesop, &other Stories?

 2. Cristina Cocoreanu  ianuarie 8, 2016

  Clinique Take the day off e un produs supeeer fain! Extrem de bland cu tenul, il ador! Chiar merita un review.

 3. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 8, 2016

  Asa e, Cristina! Acusi vine review-ul! Thanks for the feedback!

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 8, 2016

  Aesop cumpar intr-un magazin, insa brandul poate fi cumparat si online, de ex. pe net-a-porter.com. &other Stories vinde si el online, insa nu stiu daca livreaza si in Romania! Merci de vizita, Adina!

 5. Andreea A.  ianuarie 11, 2016

  Am inceput si eu sa folosesc recent un scrub de la &other Stories si cred ca este cel mai tare scub de corp pe care l-am folosit ever!

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 11, 2016

  Sunt super faine produsele :)! Merci de vizita, Andreea!

 7. Andreea  ianuarie 12, 2016

  Ce produse interesante !astept prezentarea lor:)

 8. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 13, 2016

  Merci pentru vizita, Andreea :)!