Noul ulei de buze Light Lip Comfort Oil de la Clarins

Noul ulei de buze Light Lip Comfort Oil de la Clarins

Trebuie să mărturisesc faptul că sunt obsedată de uleiuri…îmi place să le folosesc pe corp, pe față, pe păr, gene, sprâncene, unghii; cu toate că le prefer pe cele naturale, totuși ador să experimentez și cu cele pe care le găsim în magazinele dedicate cosmeticelor.

Ca atare, atunci când am aflat de noutatea Clarins, și anume uleiul pentru buze, abia am așteptat să pun mâna pe el fiindcă eram convinsă că îmi va plăcea.

Iată ce promite: ‘O formulă inedită, bogată în activi vegetali, direct inspirată de uleiurile pentru față și corp Clarins. Oferă nutriție și confort, o acoperire lucioasă, nelipicioasă și puțin dulce.’

Light Lip Comfort Oil de la Clarins

Aplicator Light Lip Comfort Oil de la Clarins

Mostră Light Lip Comfort Oil de la Clarins

Ingrediente Light Lip Comfort Oil de la Clarins

Iată impresiile mele: este un produs cu o textură de gel, foarte puțin uleioasă, care seamănă cu textura glossurilor.

Este o idee lipicios însă foarte lejer, confortabil și hrănitor.

Hidratează chiar și buzele foarte deteriorate din cauza vântului (credeți-mă pe cuvânt, pielea buzelor mele chiar a fost super crăpată).

După aplicare, aspectul buzelor se îmbunătățește în doar câteva minute și chiar dacă o parte din produs intră în piele, la suprafață rămâne un luciu atrăgător care dă gurii un aspect îngrijit și o culoare discretă, naturală.

Aplicatorul este genial și ai senzația că masează și calmează suprafața epidermei.

Gustul este dulce, îți vine să îl mănânci, iar mirosul e unul plăcut, fructat.

Cu toate că luciul nu rezistă pe buze foarte mult timp (are aceeași rezistență ca și majoritatea glossurilor), totuși hidratarea buzelor este de durată și acest produs acționează ca și un tratament protector fiindcă zona se simte confortabil multe ore de la prima aplicare.

Mie îmi place să folosesc uleiul pentru buze Clarins ori de câte ori simt buzele deshidratate, îl prefer balsamului și îl aplic de multe ori chiar și seara înainte de culcare.

În opinia mea, este genial; dacă vă plac produsele light și hidratante sau dacă aveți nevoie de un tratament care dă rezultate imediate, vă recomand acest ulei. Abia aștept să îl folosesc inclusiv la vară lângă pielea bronzată!

Prețul este de aproximativ 20,00€/ 7 ml și produsul este foarte spornic.

 
Vă tentează acest produs? În general sunteți ‘purtătoare’ de glossuri sau preferați rujurile?

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE