Weleda- produsele care au grijă de corpul nostru!

Weleda- produsele care au grijă de corpul nostru!

…SERIOS! Chiar au grijă! Și pot să vorbesc în cunoștință de cauză fiindcă le folosesc de vreo 2 ani. Produsele din fotografia de mai sus sunt cele pe care le am în casă la ora actuală. Utilizez de la gel de duș, cremă de corp, ulei de masaj, șampon, balsam, loțiune pentru păr și până la pastă de dinți, deodorant și cremă de mâini. Sunt produse naturale, fără silicon și fără aditivi; nu conțin substanțe sintetice pentru culoare și parfum, nu conțin conservanți sintetici sau identic sintetici. Gelurile de duș nu usucă deloc pielea, crema de corp intră foarte rapid în piele, deodorantul are un miros plăcut, etc….aș putea vorbi despre aceste produse toată ziua.

Șampon și balsam Weleda

Șamponul (10,99€/ 190ml) și balsamul (11,00€/ 200ml) sunt noutățile din acest an. Eu folosesc șamponul și balsamul regenerant cu ovăz. Am un păr destul de greu de mulțumit, e ondulat și cu tendințe de uscare; pielea capului este sensibilă și se irită imediat dacă produsul e prea agresiv. Șamponul de la Weleda îmi place fiindcă nu usucă, iar balsamul face părul moale și mătăsos fără să îl îngrașe.


Calendula de la Weleda

Dacă nu v-am convins să folosiți produsele pentru voi, atunci încercați să le folosiți pentru îngrijirea corpului copiilor voștri (cremă de duș pentru corp și păr cu gălbenele: 8,99€/ 200ml) . E foarte important pentru pielea lor fină și sensibilă să îi spălăm cu produse 100% naturale!


 

Voi ați încercat deja produsele de la Weleda? Dacă da, ce părere aveți despre ele?

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE