Set ruj de buze Makeup Revolution London, Roxi (Ruj crema de buze, 3 ml + Ruj lichid de buze cu finisaj mat, 3 ml + Ruj lichid de buze cu finisaj mat, 3 ml) image0
  • COD PRODUS: 97e7e42d-e1ac-484a-8e73-f19e66c0227b

Set ruj de buze Makeup Revolution London, Roxi (Ruj crema de buze, 3 ml + Ruj lichid de buze cu finisaj mat, 3 ml + Ruj lichid de buze cu finisaj mat, 3 ml)

Produsul nu mai face parte din oferta

Faceti o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Makeup Revolution X Roxxsaurus. Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu placere. Setul contine: - Ruj crema, 3 ml - Ruj de buze lichid, cu finisaj matifiant, 3 ml - Ruj de buze lichid, cu finisaj matifiant, 3 ml Caracteristici: - pigmentare intensa - usor de aplicat - hidrateaza si îngrijeste buzele - textura cremoasa Ingrediente: Produs vegan. Mod de utilizare: Se aplica un strat uniform de culoare pe buze, folosind aplicatorul. Descriere brand: Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezinta o adevarata revolutie în domeniul machiajului. Brandul londonez detine în portofoliu o gama larga de produse de înalta calitate, dar la preturi accesibile, care te vor încânta. Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensa si prin combinatiile inovative de culori. Din arsenalul tau nu trebuie sa lipseasca macar una dintre acestea. Oferta brandului contine însa si alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie sa ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanta de ten. Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original si jucaus, dar si practic, al produselor sale. Confera machiajului tau stil si originalitate, cu Makeup Revolution London!

INAPOI SUS